DAERAH UNTUK MENGHIMPUNKAN SELURUH SUARA BLOGGER-BLOGGER DARI UTARA

Sesiapa sahaja blogger yang beroperasi di utara Malaysia atau yang berasal dari utara adalah dialu-alukan untuk menyertai NOBLE samada dengan meletakkan url anda diruangan komen atau mendaftar sebagai followers terlebih dahulu atau boleh juga menghubungi e-mail: northernbloggerleague@gmail.com.........semudah Alif Ba Ta kan?

BLOGGER-BLOGGER UTARA I

Wednesday, May 20, 2009

NORTHERN BLOGGERS LEAGUE aka NOBLE

Blog ini adalah untuk blogger-blogger yang beroperasi atau berasal dari utara Malaysia berkumpul secara maya. Tiada peraturan khusus dikenakan. Hanya mohon kerjasama untuk menghormati undang-undang negara Malaysia.

22 comments:

  1. Terima Kasih Blogmaster NorthernBloggersLeague! Selamat maju jaya dan teruskan kebaikan demi semua rakyat Malaysia. Northern rules!

    AloQStaQ

    P.S: Kunjungi Kelab Maya UMNO di url ;
    www.KMU.net.my

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kembali. Harapan agar Aloq Staq lebih aktif menulis diblog anda!

    ReplyDelete
  3. Usaha murni mengumpulakan bloger2 dari utara.
    Saya w/p dari utara, kini menetap di selatan.
    Blogger dari utara mungkin berada di seluruh pelusuk negara. mgk juga ramai blogger dari utara beroperasi dr luar negeri. Syabas kpd NOBLE.

    ReplyDelete
  4. tahniah effort sdra untuk himpun blogger dari utara, dapat jugak dok pi jengok jengok depa punya kepala-hotak (yg depa dok tuleh di blog tuu) sekali sekala..

    ReplyDelete
  5. Tahniah dan syabas saya ucapkan kepada Blogmaster NorthernBloggersLeague atas usaha murni ini diharap kita semua dapat berkongsi pengalaman dan pengetahuan didalam alam maya ini sekian........

    http://lagendabaling.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. please visit and comment on my blog
    >>>>> www.sd-malaysia.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. owh...thanks link blog saya...
    terkejut tadi...

    ReplyDelete
  8. Terima kasih dan Tahniah...blog saya yang lekeh pun ada sama..

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Terima Kasih...
    Bila tuan nak buat PERJUMPAAN...
    sapat gebang sakan
    Semoga tuan diberkati selalu

    ReplyDelete
  11. Salam Abang Halim,

    Jika ada kelapangan ada seorang blogger, kalau tak salah sasya blog dia iaitu Wadah politik Utara menganjurkan satu perjumpaan di SP Inn pada 4/7/2009. Sila lawati blog beliau untuk kepastian.

    ReplyDelete
  12. Thanks kat Nothern Blogger kerana ambik blog Cek join sekali...senang-senang mai laa Langkawi...

    ReplyDelete
  13. Untuk makluman semua, blog yang cek handle ada 3 iaitu
    www.menaraalorstar.blogspot.com www.salesmenaraalorsetar.blogspot.com
    www.anakhajidin.blogspot.com
    Kalau ada masa tengok-tengok laaaa

    TQ

    ReplyDelete
  14. Terima kasih daun keladi, kalau boleh jumpa sekali.

    ReplyDelete
  15. http://cilipadif1.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Terima kasih kerana menyenaraikan Blog saya dalam Northern Bloggers League. Dan selamat datang kepada yang belum menjenguk Blog saya.
    Terima kasihhhh!

    ReplyDelete
  17. Salam,
    Mintak masukkan blog saya ke dalam list blog ini, terima kasih.

    www.muslimsproduct.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. salam bro...
    linkkan blog wa...www.sikucingsiam.blogspot.com

    sesenang lawat..thanks

    ReplyDelete
  19. Terima kasih kerana masukkan blog saya. Terkejut sakan bila nampak blog saya ada dalam list.

    Thanks.

    ReplyDelete
  20. Salam Perkenalan dan Selamat menyambut Hari Raya Adul-Fitri dari:- www.duniamistik.blogmas.com / www.duniamistik.com

    Blogs Owner:- Anas penang 012-4611563

    ReplyDelete
  21. salam kenal warga kedah...
    http://www.mietos.blogspot.com/

    ReplyDelete